YALOVA / ALTINOVA - Vakıfbank İlkokulu

.
Cumhuriyet mah. 19 Mayıs cad. No10 Altınova YALOVA
Vizyon
Yeniliklere açık, olaylara geniş açıdan bakabilen, dinamik, özgüveni ve sorumluluk bilinci gelişmiş, vatanını ve milletini seven, Atatürk ilke ve inkılâplarını özümsemiş, çalışkan, bedenen, zihnen ve ahlaken seciyeli, araştıran ve ülkesine faydalı olan, sadece içinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını da bilerek ona göre hazırlıklarını yapan, yaşanılan zamanın da bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesinde barındıran, aynı zamanda da sevgi ve hoşgörü iklimini soluklayan, herkesle diyologa açık, his ve düşüncelerini ifade edebilen etkili ve nitelikli bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Yalova ilinde Eğitim-öğretim faaliyetini sürdüren bir ilköğretim okulu olarak öğrenci başarısını arttırmak, öğrencilerin ilerideki yaşamlarında topluma yararlı, yetenekleri doğrultusunda yetişmelerini sağlayıcı sürekli gelişmeye açık iyi bir model okulu olmaktır.
Rehber Öğretmen :
Müzik Sınıfı :